2015. július 20., hétfő

Szupermalac és Űrpatkány

Szupermalac és Űrpatkány a galaxis legkiválóbb szuperhősei.
Szupermalac olyan gyors, hogy mindig sötétben ér célba, mert lehagyja a fényt. Űrpatkány olyan okos, hogy senki sem képes megérteni a gondolatait. Ő maga sem.
Ők ketten az univerzum legjobb szuperhős párosa. A baj csak az, hogy ezt rajtuk kívül nem tudja senki. Ezért igencsak szerény körülmények között, többnyire egy pocsolyában italozgatva töltik hétköznapjaikat rovott múltú ügynökük, Fáraó Kapitány és csinos felesége, Kleó társaságában. Aztán egy napon MINDEN MEGVÁLTOZIK. Vagyis majdnem. A Cukibolygó állatai azt szeretnék, ha két igazán cuki szuperhős mentené meg őket a gonosz és büdös csillagpoliptól. Hőseink magukra húzzák a dresszt, és nekivágnak! Ez az első megbízásuk, talán végre FELFIGYEL RÁJUK A VILÁG!

Az a helyzet, hogy Máli Csaba rendezővel és grafikussal - na meg a Magyar Rajzfilm Kft.-vel - animációs filmet készítünk a képen látható egyszerű lelkivilágú malacról és melankolikus cimborájáról. És nagyon lelkesek vagyunk, és ezt a lelkesedést meg szeretnénk osztani veletek! Csaba már az első rész storyboardját is megrajzolta. Szorítsatok nekünk - na meg a két galaktikus szuperhősnek! :)


8. oldal:







32. oldal: